Opis
Električne pizza pećnice iz serije Opale su savršeno prikladne za pečenje tradicionalne pice napolitane. Ova linija je razvijena kako bi odgovorila izazovima u intenzivnim radnim uslovima, jednom rečju, produktivnost je stavljena na prvo mesto.
U proizvodnji ove linije električnih peći posebna pažnja je posvećena kako temperaturi pečenja (470°C) tako i produktivnosti (vreme pečenja iznosi oko 1min). Ovo je postignuto uz obezbeđenu veću izolaciju u oblastima gde je koncentrisana najveća disperzija toplote.
Mogućnost podešavanja temperature omogućava veliku lakoću korišćenja. Održavanje konstantne temperature i ravnomerno pečenje se postiže zahvaljujući glinenom podu koji prenosi toplotu do podloge za pice na delikatan način.
Opale serija električnih peći je strukturisana da radi sa otvorenim vratima. Kada se pećnica ostavi otvorena, količina toplote koja se oslobađa obezbeđuje pečenje pice bez smanjenja unutrašnje temperature komore.
Moderna tehnologija
Glavna karakteristika Opale peći je svestranosti!. Picu možete peći na lopati, na metar, ili kao picu u tacnama. Pored pice možete peći hleb i somune. Vaša pica može biti mekana, sa visokom korom ili hrskava. Efikasnost električne peći ‘Opale’ je veća u poređenju sa pećima sa drugim vrstama napajanja. Incoloy nerđajući čelik u unutrašnjosti komore ravnomernim zračenjem zagreva picu odozgo, a posudu sa donje strane.
U proseku, radna temperatura iznosi 470°C i pećnica je postiže za oko 90 minuta. Maksimalna temperatura u komori je 520°C. Svaka pećnica je temeljno testirana i može se koristiti odmah po postavljanju. Nije neophodno korisiti dimnjak, osim u slučaju da propisi ne glase drugačije.
Čišćenje
Ovoj vrsti peći nije neophodno detaljno čišćenje, jer nema sagorevanja unutar komore, kao ni piljevine, pepela ili ostataka drveta. Dovoljno je samo četkom očistiti pod od ostataka pečenja. Ovaj proces se vrši nakon što se peć 15 minuta zagreva na oko 350°C.
Dostupno u bojama:
Karakteristike:
Napomena:
Gastromanija je dobavljač komercijalne i industrijske opreme za ugostiteljske objekte.
Još rezultata...
Recenzije
Još nema komentara.