Glavna funkcija fermentacionih komora je ublažavanje napetosni u prethodno umešenim i izdeljenim delovima testa, a pre pečenja u pećima. Kroz adekvatno vreme odmora postižu se testa sa većim volumenom i mekoćom.
Pokretna fermentaciona komora PROF-2 predstavlja savršeno rešenje za prodavnice, male pekare, patiserije i ostale ugostiteljske objekte. Kapacitet ovog modela je 20 plehova dimenzija 400 x 600mm. Za pravilnu cirkulaciju unutar komore, koristi se efikasan ventilator, a između zidova i nosača, kao i između samih tacni ostavljeno je dovoljno prostora. Moderna klima-jedinica stvara dovoljnu količinu pare, a unapred podešeni parametri vlažnosti i temperature se prilagođavaju i održavaju na potpuno automatski način. Komande za upravljanje uređajem su intuitivne, a kontrolna tabla je lako čitljiva. Nakon podešavanja parametara, sve što je potrebno je da se na počeku radnog vremena uređaj pokrene, a nakog završetka radnog dana zaustavi. Veoma lako se pomera zahvaljujući točkićima (dva prednja točka su sa kočnicom).
Glavne karakteristike Mech Masz PROF-2
Tehničke specifikacije
Dostupni modeli iz iste serije
Smatramo da su izvrsna korisnička usluga i dobro iskustvo sa našim proizvodima obavezni, prema tome veoma nam je bitno da budemo sa Vama i nakon kupovine Mech Masz fermentacionih komora. Naša tehnička služba Vam stoji na raspolaganju u vezi sa svim pitanjima i pomoći koja Vam bude trebala. Naši prodajni stručnjaci mogu Vam reći sve o fermentacionim komorama iz našeg asortimana.
Gastromanija je dobavljač komercijalne i industrijske opreme za ugostiteljske objekte.
Još rezultata...
Recenzije
Još nema komentara.