Maxima Topilica za Čokoladu 2 x 1/3GN 10cm

260 + PDV

Opis

Uz pomoć ove topilice za čokoladu možete napraviti najukusnije prelive, sosove i čokolade. Topilica radi po metodi bain marie, omogućavajući da se čokolada topi i polako rastopi. Temperatura se može podesiti u koracima od jednog stepena da bi se čokolada otopila na željenoj temperaturi.

Izrada od nerđajućeg čelika

Ovaj uređaj je u potpunosti napravljen od nerđajućeg čelika. Na ovaj način se sprečava korozija i čini topilicu čokolade lakom za čišćenje. Aparat ima posudu za vodu koju treba napuniti pre topljenja. Kapacitet ove topilice je 2 x 1/3GN posude dubine 10cm. Kontrolna tabla je jednostavna i sastoji se od dugmeta za uključivanje/isključivanje i digitalnog displeja koji vam omogućava da podesite temperaturu pomoću tastera sa strelicama. Sa strane uređaja nalaze se dva odvoda. Donji je slavina za odvod vode. Na ovaj način ćete brzo da ispustite vodu iz uređaja bez opasnosti od opekotina. Gornji odvod je ventil za paru. Na ovaj način, stvorena para se može brzo isprazniti. Ovo sprečava vrela isparenja kada želite da uklonite GN posudu sa čokoladom iz uređaja.

Lako topljenje čokolade

Najpre postavite topilicu čokolade na stabilnu površinu sa dovoljno prostora oko nje. Uverite se da je slavina za izlaz vode zatvorena i da je ventil za izlaz pare otvoren. Napunite rezervoar za vodu i obezbedite da nivo vode ostane između minimalne i maksimalne oznake. Stavite GN posude u uređaj i uključite ga pomoću dugmeta za uključivanje/isključivanje. Podesite tačnu temperaturu pomoću dugmića na kontrolnom panelu. Sačekajte da voda dostigne željenu temperaturu i stavite čokoladu u posude. Sačekajte da se čokolada otopi i izvadite posudu kada se čokolada dovoljno istopi. Uvek koristite zaštitne rukavice kada vadite posudu, jer može biti vruća i mokra od vode.

Konstantna temperatura

Uvek postoji opasnost od pregrevanja čokolade prilikom topljenja. Međutim, topljenjem čokolade bain marie metodom, proces topljenja je postepeniji i indirektno zagrevanje sprečava da čokolada zagori. Temperatura je podesiva od 3 do 412°C i lako se očitava na digitalnom displeju na prednjoj strani uređaja. Morate paziti da čokolada ne dođe u kontakt sa vodom. U suprotnom čokolada može da se zgruda. Prvo uklonite prednju GN posudu da biste sprečili da kapljice padnu u drugu posudu. U slučaju da je potrebno prvo izvaditi drugu posudu, proverite da li je poklopac postavljen na prednju posudu.

Čišćenje

Kućište i pribor od nerđajućeg čelika čine ovu topilicu čokolade lakom za čišćenje. Nakon upotrebe, isključite mašinu i ostavite je da se ohladi. GN posude možete očistiti toplom vodom i blagim deterdžentom. Kada se topilica ohladi, zatvorite ventil za ispuštanje pare. Uverite se da je crevo pričvršćeno na slavinu za odvod vode ili postavite topilicu čokolade pored sudopere. Otvorite slavinu za ispuštanje vode da biste ispustili vodu iz mašine. Spoljašnjost možete obrisati mekom, vlažnom krpom. Dobro osušite topilicu i vratite GN posude sa poklopcima.

Karakteristike:

  • Završna obrada od nerđajućeg čelika sprečava koroziju
  • Varijabilni termostat: 3-412°C
  • Konstantna temperatura
  • Opremljen izlazima za vodu i paru

Specifikacije:

  • Neto težina: 7kg
  • Kapacitet (po GN posudi): 5kg čokolade
  • Dimenzije uređaja: Š410 x D490 x V170mm
  • 230V / 50Hz / Monofazno 1500W

Napomena:

  • Preporučljivo je da ne podešavate temperaturu ovog uređaja na više od 100°C

Standardno uključuje:

  • 2 x 1/3GN posude (dubine 10cm)

360°

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Maxima Topilica za Čokoladu 2 x 1/3GN 10cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Još rezultata...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product