2.350€ + PDV
Opis
Upotreba šok komore ima nekoliko prednosti u ugostiteljstvu. Pomaže u sprečavanju bakterijske kontaminacije i održava kvalitet vaših jela što je duže moguće. Brzim hlađenjem ili zamrzavanjem proizvoda sprečavate stvaranje krupnih kristala. Pored toga, postoji minimalan gubitak ukusa, vlage i težine. Korišćenjem ovog rashladnog uređaja možete duže čuvati pripremljena jela. Ovaj rashladni uređaj može se koristiti sa GN ili Bakerynorm posudama. U njega možete staviti 5 x 1/1 GN posuda ili Bakerynorm dimenzija 40x60cm. Oni se ne isporučuju, ali se mogu naručiti zasebno.
Brzo hlađenje i zamrzavanje
Čim stavite hranu u ovaj profesionalni rashladni uređaj, ona počinje da se hladi. U roku od 90 minuta, hrana se može ohladiti na 3ºC, a za oko četiri sata, ona se može dodatno ohladiti i zamrznuti na -18ºC. Željena temperatura se može podesiti pomoću inteligentnog digitalnog regulatora. Ova šok komora ima sondu jezgra i može se koristiti u okruženjima sa maksimalnom temperaturom okoline od 32ºC. Dolazi na točkovima kako bi se olakšao transport ovog vrhunskog komada opreme. Opremljen je samozatvarajućim vratima sa antibakterijskom gumenom zaptivkom, a na unutrašnjoj strani svi uglovi su zaobljeni kako bi se olakšalo čišćenje. Sistem za hlađenje se sastoji od isparivača vode, a rashladno sredstvo koje se koristi je R290, bez CFC-a. Ova komora ima i funkciju automatskog odmrzavanja.
Lako se čisti
Ako želite da očistite ovaj uređaj, važno je da ga prvo odmrznete. Temperatura u šok komori mora biti ista kao i temperatura okoline pre nego što počnete sa čišćenjem. Nakon odmrzavanja uzmite vlažnu krpu, toplu vodu i blagi deterdžent da sve obrišete i temeljno očistite uređaj. Pokušajte da koristite što je moguće manje vode kako biste održali premaz mašine u dobrom stanju i sprečili rđu iznutra. Nakon čišćenja, sve osušite mekom krpom pre nego što ponovo priključite uređaj na napajanje.
Karakteristike
Specifikacije
Smatramo da su izvrsna korisnička usluga i dobro iskustvo sa našim proizvodima obavezni, prema tome veoma nam je bitno da budemo sa Vama i nakon kupovine Maxima šok komore. Naša tehnička služba Vam stoji na raspolaganju u vezi sa svim pitanjima i pomoći koja Vam bude trebala. Naši prodajni stručnjaci mogu Vam reći sve o šok komorama iz našeg asortimana.
Gastromanija je dobavljač komercijalne i industrijske opreme za ugostiteljske objekte.
Još rezultata...
Recenzije
Još nema komentara.