875€ + PDV
Opis
Ova robusna i kompaktna Maxima pećnica za picu sa kamenim pločama nudi veliki broj mogućnosti. Koristite je da istovremeno ispečete nekoliko malih ili dve velike pice. Možete peći dve velike pice od 40cm ili osam malih pica od 20cm. Peć za picu možete postaviti na sto ili radnu površinu u bilo kojoj kuhinji za ugostiteljstvo. Osim pice, ovaj svestrani kuhinjski aparat odličan je i za pečenje hleba i pita. Unutrašnje komore sadrže kamene ploče dimenzija 40x40cm i poseduju unutrašnje osvetljenje, zgodno za proveru napretka vaše pice, hleba ili pite. Kako je ova pećnica za picu prilično lagana, možete je lako pomerati.
Jednostavne analogne kontrole
Pecite lagane i hrskave pice na temperaturi između 0 i 350°C. Temperatura je podesiva i u gornjem i u donjem delu rerne, tako da ne samo da dobijate ukusno otopljeni sir, već i hrskavu podlogu. Zahvaljujući atermalnom staklu, nećete opeći ruke kada otvarate vrata pećnice. Štaviše, ova električna pećnica za picu opremljena je analognom kontrolom temperature i osvetljenja. Efikasna distribucija toplote osigurava da se sve pice peku ravnomerno.
Lako se čisti
Kućište ove profesionalne peći za picu je napravljeno od nerđajućeg čelika i lako se čisti. Unutrašnja komora i kamene ploče se mogu očistiti suvom krpom ili blago vlažnim sunđerom. Važno je da prilikom čišćenja ne koristite previše vode, kako kapljice vode ne bi ušle u kamene ploče. Pre nego što počnete da čistite pećnicu za picu, ostavite je da se dobro ohladi. Na taj način nećete opeći ruke i neće biti pukotina u kamenu.
Smatramo da su izvrsna korisnička usluga i dobro iskustvo sa našim proizvodima obavezni, prema tome veoma nam je bitno da budemo sa Vama i nakon kupovine Maxima pećnica za pice. Naša tehnička služba Vam stoji na raspolaganju u vezi sa svim pitanjima i pomoći koja Vam bude trebala. Naši prodajni stručnjaci mogu Vam reći sve o Maxima pizza pećnicama iz našeg asortimana.
Gastromanija je dobavljač komercijalne i industrijske opreme za ugostiteljske objekte.
Još rezultata...
Recenzije
Još nema komentara.